Přejít na hlavní obsah

Úterý

  • SURA s.r.o.
  • Datum: 4.11.2025
  • Polévka: Kmínová polévka s vejci, zeleninou a praženou krupičkou
  • Menu 1: 250g Domácí zabijačkový prejt, křenové zelí, vařený brambor
  • Menu 2: 160g Přírodní vepřový řízek zapékaný šunkou a sýrem, dušená rýže (bramborová kaše), parmezánové pečené rajče
  • Menu 3: Filet pečeného lososa s čerstvým koriandrem, čočkové rizoto s karotkou a šalotkou
  • Vegetarián: Plátky pečeného tofů s čerstvým koriandrem, čočkové rizoto s karotkou a šalotkou
  • Salát: Hovězí Burger (bez žemle) zapékaný čedarem, karamelová červená cibulka, rajčaty, okurkou, paprikou, pečená brambora se zakysanou smetanou